понеделник, 21 август 2017 г.

Как работи модул за корекция на цени в ERP MoneyWorks

"Корекция на цени" е най-новия модул в ERP MoneyWorks  for Win  и е създаден с цел бърз мониторинг на цените на стоките от номенклатурата на програмата.

Модулът „Корекция на цени” регистрира промените на цените в програмата от всички останали модули - "Складове и стоки", "Доставки" , "Пакетни операции"  и т.н.,..... и освен това именно през него най-удобно могат да се променят цените на стоките. (Наподобява т.нар "системен дневник" .)
 

Модулът "Корекция на цени" се намира в първата лента на програмата ( до "Валутни курсове") и при стартирането му се отваря списък от записи кога е променена дадена цена, от кого е променена и през кой модул на програмата е направено това събитие.
Екранът, който се визуализира, е разделен на две - списък на сметки и детайли за конкретна сметка (която сме избрали с маркиране).


През модула "Корекция на цени" в ERP MoneyWorks можем да създадем "Нова сметка" за промяна на цените за всички стоки (доставни, на едро и на дребно).
Можем да укажем къде да бъдат направени промените като поставим отметки на "Цени в номенклатура", "Цени в складове" и даже да изберем конкретен склад, на който да актуализираме цените на стоките.
Важно: С натискане на бутона „Запази сметката” се запазват промените, който сме направили, но цените не се променят веднага докато не финализираме промяната.

За да влязат в сила направените промени на цените, трябва да се натисне бутона „Финализирай сметката”.
След потвърждението се появява информационно съобщение за действията, който ще бъдат извършени по корекцията на цените в програмата.


Новият модул "Корекция на цени" в складовата програма MoneyWorks  е предазначен за мениджъри и търговци, оторизирани чрез правата на достъп да правят това.
Модулът е с обща функционалност и безплатно ще го получат всички клиенти на програмата с абонамент за нови версии (като си свалят най-новия ъпдейт от 18.08.2017 )
Активира се от служител на Генсофт като се получат необходимите указания за работа - обадете се на 07001 93 93 за повече информация!


Няма коментари:

Публикуване на коментар