вторник, 5 февруари 2013 г.

Как да направим Passbook карти за лоялни клиенти в складовата програма MoneyWorks

При представянето през септември на новия iPhone5 бе показана и новата фунционалност в iOS6 - приложението Passbook за съхраняване на дигитални карти, електронни билети и ваучери с което се дава възможност на потребителя да събере на едно място всички свои карти и талони, а за търговците е една прекрасна възможност да проявят въображение и да привлекат своите клиенти със специални купони и ваучери за намаление.

Всички отдавна ползваме много пластмасови карти от големи търговски обекти и техния брой непрекъснато се увеличава, а мястото за съхранение в нашият портфейл намалява ;)
Затова приложението Passbook е изключително удобно и практично, особено като се има предвид нарастващия брой "умни" телефони, които ще доведат до мобилна революция.


Винаги в крак с модните тенденции в технологиите, фирма ГенСофт предлага на своите клиенти една допълнителна функционалност - едно малко ново бутонче "Passbook карти " се появи в новата версия от 5.02.2013г.  на складовата програма MoneyWorks. 



При натискане на бутона "Passbook карти" в складовата програма MoneyWorks се отваря подменю, което ви позволява да създавате собствена индивидуална Passbook карта.

Макар първоначалното приложение да е Passbook на Apple, веднага се появи и PassWallet за Android устройства - така, че клиентите със смартофони на  iOS и Android  ще бъдат обгрижвани.
Благодарение на връзката към Passbook и PassWallet, създадена от програмисти на ГенСофт имате възможност да създавате дигитални карти директно от складовата програма MoneyWorks.
От петте дизайна на Passbook избрахме за вас дизайна на карта от магазин като най-разпространен.
Попълвайки полетата правилно и ориентирайки се по  номерата  накрая ще получите исканата от вас електронна карта, която да изпратите по e-mail или да сложите на вашия сайт.
За вашите клиенти можете да създадете специални карти, изглеждащи като нашата клубна карта "ГенСофт приятели" :



Ако все пак имате затруднения в създаването - прочетете подробното упътване / в най-скоро време.../.
Пригответе своите маркетингови стратегии как да омаете клиента и действайте !
Очаквайте да посрещнете в своите обекти потребителите, които ще удостоверяват своята отстъпка само с екрана на телефона си .
Складовата програма MoneyWorks работи със специални цени и отстъпки и ги  използвайте активно  като инструменти за лоялни клиенти и привличане на нови за успешен бизнес !


Няма коментари:

Публикуване на коментар